ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ EYRODISNEY  


Το Junior Network με την χορηγία της ΚΑΜΕΚΑ Family Fun & Play διοργάνωσε ένα μεγάλο happening με μεγάλο δώρο ένα ταξίδι 4 ημερών στην EuroDisney. Ο διαγωνισμός είχε διάρκεια 6 μηνών και δικαίωμα συμμετοχής είχαν, όσοι επισκέπτονταν συχνά παιχνιδότοπους και άλλους χώρους παιδικής αναψυχής στους οποίους η εταιρεία ΚΑΜΕΚΑ Family Fun & Play έχει εγκατεστημένα παιχνίδια ικανότητας και αντίληψης ή αυτόματους πωλητές δώρων.

Η εκδήλωση έγινε στο Λούνα Πάρκ τα Αηδονάκια την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου και μας έκανε εντύπωση που παιδιά και γονείς ήρθαν από μακριά για να συμμετέχουν και να διασκεδάσουν. Οι κλόουν Σφυριχτρούλες βρέθηκαν εκεί με σκοπό να ψυχαγωγήσουν τους μικρούς μας φίλους με τον μοναδικό τριόροφο κλόουν αλλά και με πολλές γνωστές φορεσιές - ήρωες των παιδιών.

Νικητής της κλήρωσης o Δημητράκης Δρακόπουλος, 11 ετών, Λεοντείου 22, Κυψέλη, τηλ: 8616219, που επισκέφτηκε την Disneyland με την αδελφή του.

 
     
 
 
 
 

Δείτε τους παιχνιδότοπους που συμμετείχαν στην κλήρωση και να είστε σίγουροι ότι εκεί εκτός από ανέμελο και ασφαλές παιχνίδι, σας περιμένουν πάντοτε εκπλήξεις και πλούσια δώρα...